Prach
Anotace: Když vás někdo napadne, nebojte se vylhat
Ptal se tůdle brach,
vystřílels už prach?
A já na to.
Neboj brachu,
neměj strachu,
ještě zbývá
dost mi prachu.
A pro potěchu
trochu prachů,
skromnost hochu,
není v prachu.
Dokud v duchu
trochu nachu,
a v průduchu
dosti vzduchu,
já žiju brachu,
tož kurňa,
konec tvému vzruchu.
Přečteno 358x
Tipy 17
Poslední tipující: Házté, mimi1000, Holis, Mario de Janiero, Květka Š., Zasr. romantik, kikis, NikitaNikaT., WAYWARD, Quigleika, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)