Bordel
Můj bordel nechce
být lepší
mám ho na stole
klidně tam leží
Někdy do něj
típnu cigáro
někdy ho nechávám
tak
Můj bordel
se nezmění
Pořád to bude
ten stejný bordel
protože to vy
šlapete chodník
Ale není to takovej ten bordel
kde berou kreditky a holky
posedávaj kolem
není
I když tam to alespoň
udělají s
grácií
řeknou jen
kouření
litr
.
Přečteno 588x
Tipy 32
Poslední tipující: piťura, Stoneman, Woski, Enkida, Psavec, kakaoo, medojed, Barunka=o), carodejka, Lukáš Rymeš, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)