Anotace: ....
" proč milovaní mí"? promin,ale to " Mí" je dost desne :)
a v basni maš nesedici rytmus...
20.02.2009 17:55:00 | saddova
Jedna moje báseň začíná dost podobně, vystihuje moje pocity, ale ten konec není hezký...jedno motto: Nikdy doopravdy neprohraješ, dokud se nevzdáš. :-)
Živote, živote krutý, kdo tě k té krutosti nutí..
20.02.2009 17:44:00 | PPetrushka