Pocit
Anotace: Tak vám nevím přátelé ale morbidní myšlenky má snad každý
Víš ty vůbec jaký je to pocit
když všude kolem ticho je
a těžká hlína drtí tvoje plíce
to vzáš se plané naděje?
Víš ty vůbec jaký je to pocit,
být takhle vzálen od tebe ,
A přesto slyšet tvoje lehké kroky
a nesmět sáhnout na tebe?
Víš ty vůbec jaký je to pocit
probudit se v černočerné tmě
a vědět že už nespatřím tě více
a ty že neuvidíš mě?
Víš ty vůbec jaký je to pocit
když křičíš nahlas z pných plic
a přesto víš že nikdo nikde není
a že už vlasně není nic?
Ten pocit nepřál bych vám, ani sobě
je to jak ocelová mříž
Probudit se a vědět že jsi v hrobě
a nad hlavou máš jméno a pak kříž
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: Lady L, Holis, NikitaNikaT., Acheiron, Jaromila
Komentáře (4)
Komentujících (4)