Všechno je jak má být aneb 3:1
Anotace: Co se stane,když vás políbí múza vprostřed horečky....
Ach ty nemoce...
Zubožené postní dníčky..
Slábnu,chřadnu,truchlím...
Splaskla mi hruď
z trojek na jedničky....
Však až přijde Sedmá noc
a s ní šípková hodina
Přijde od duše laskavá zpráva...
"Buď jak buď"...
Nadme se mi pýchou zase hruď,
radost počne se v ní rozpínat...
a sláva...
UF...bylo to o prsa...3:1
(a sousedka už zase vzteky bledne..)
Přečteno 276x
Tipy 13
Poslední tipující: Pevya, Bean, Kapka, Kars, Holis, Michal Kvido, hanele m., Květka Š., V.N.Losinský, NikitaNikaT., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)