Anotace: Ještě jedna padlá....(na hlavu- IQ i ICQ bez signálu:-)) Na přání můžu dodat i překlad(hurdisku:-)) horečka neklesá...Nebesa!....
zarei...
na Harai goši bych regoval Ucuri goši
a Ty?
Uči mata tož já říkám Sukui nage
a pak
Kata seoi no a Sumi gaeši
a je konec Gonosen-no-katy... :o)))
06.03.2009 23:01:00 | jedam
Je až s podivem,že nikdo nechce znát pravdu o Harai goši a maitě....a přitom je to horší než AVADA KEDAVRA...
Možná ale podmínkou pobývání na literu je základní japonské minimum...:-)
25.02.2009 22:27:00 | zvířenka