Vysněná práce...
Anotace: nereálná v ČR..:(
Už od mala jsem míval sen,
snad nevadí, že cpu ho sem.
Jezdit lodí, nebo tankerem
k městům s pěkným přístavem.
Na moři se jen povalovat,
pít pivo a trávu pokuřovat.
Jen v přístavech mě čeká práce,
té ale nesmím bát se.
Po večerech pak v klubech,
píti to co bylo v sudech.
Na noc si pak sbalit krásku
a pak až do svítání nevydat ani hlásku.
Ráno rychlé loučení,
a sirény hučení.
Odplouváme zase dále.
Chci být námořníkem.
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: floreciente, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)