básníci doby
Anotace: Zanikne-li úplně všechno, zůstane jenom pravda o tom , že se tak stalo.
Básníci momentů otisklé lidské duše
válečníci v myšlenkách svobodné víry
bijí zločiny doby i při předtuše
že je později uvrhnou do Bastily
básníci pravd jež kdesi zakopali
strach z nich zavíral katry žalářů
mámy dětí které si na ni hrávali
stali se oběťmi zlovůle bachařů
básníci doby která je utajena
kvůli slunci ji někteří spoutali
tajné příběhy a obyčejná jména
nevhodnou zvědavost zpomalí
básníci věků když je strana prázdná
a kalup dějin zpomalil zhas a ztich
nepíší nic nastal čas vzduchoprázdna
jen ta pravda si sedí dál ve větvích
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: Vodoměrka, WAYWARD, Kapka, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)