Světluše

Světluše

Anotace: Světluše

Jinovatka na mé hlavě
zesláble taje a křepčící krůpěje
valí se zpět do očí bez soli.
Tma prázdná… Ne!!! …už nechci!
Pouštní krása, duši spásá,
Svět bez masa, noc už jásá,
Volej rasa, pryč je spása,
Vítr z tropů paže drásá.
Jako hedvábí.

Solné dýky ze stěn trčí,
Jedna bez krve, všechny bez krve
Sám jsem si je vyplakal.
Už by jsi měla svítat…pospěš!
Krása pouští, oči v houští,
Čelist kleští, tělo leští,
Můra z lampy věští, zmírá v dešti,
chytni si své neštěstí.

BLIK

Co to?
Měl jsi na mále.
Světluše?
Autor Alizarin, 21.02.2009
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Vítej na Liter.cz!

Pěkný start. ST! máš ode mne za obsah, výjádření, myšlenky... trochu nezvyklé, než tu běžně čítávám... tím je to originálnější. :o)

21.02.2009 00:28:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel