Sibyla
Sibyla ověnčena tančí s ptačí perutí,
věštba se propadá z nevěrného nebe.
Sibyla dnes nejeden sen zarmoutí,
písní se zalyká, osud ji zebe.
Z oblak po křišťálu kráčejí vojáci,
zakuti v železe, na temenech pleš.
Poryvem úmluvy modlitbu navrací,
pilířem pravdy života je…lež
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., bastien
Komentáře (1)
Komentujících (1)