Anotace: Víc pokory a svobody, přát dobro - štěstí - lásku všem na světě a žehnat. Pohladit úsměvem, vždyť peklo si děláme jen my sami svou nepřejícností a žárlivostí...
Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.
Myslím, že na totoc už není co řéct, dílko mluví za sebe a v jistém smyslu musím jen souhlasit, bohužel...
21.02.2009 00:38:00 | NikitaNikaT.