z Mnichova měch
Bitešén támhleto
řekl jsem ji německy
čuměla jak na necky
je snad blbá
nebo hluchá?
dlaň u ucha
nicht frštéhen
u třech stehen
mám to pech
přitom jsem chtěl
k dudám měch
Měch z Mnichova
za sto mařen
u brejlatý sůvy
ten náš výlet bude zmařen
když se se mnou nedomluví..
Přečteno 284x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, gentoo, Mario de Janiero, NikitaNikaT., labuť, Zasr. romantik
Komentáře (4)
Komentujících (4)