...krátký rozum
Prý trpí krátkým rozumem těch druhých...
...a síla prý uniká...
...nevzdoruje bolu v hlavách tuhých...
...a noci celé provzliká...
Tak prožívá peklo horší jiných pekel...
Nebo tak to aspoň vypadá...
Nedočká se v konci temnot světel...
...když volným pádem upadá...
Vzdavá se předčasně a svět jí prý už zmáhá...
Tak křičí nehlasně, sama před sebou teď nahá...
Nevydrží pohled do svých vlastních očí...
Nenakročí vpřed a neřekne si - mám tě ráda...
Nenechá nikoho uzřít pravdu, nenechá nikoho krýt její záda...
Příliš mnoho všeho přináší nedostatek toho obyčejného...
Přečteno 287x
Tipy 10
Poslední tipující: Šantir, René Vulkán, Mbonita, Aka Kiss, 6thSun
Komentáře (4)
Komentujících (4)