Až bude léto
Před ničím nebudu už utíkat…
S obavami poradím si hravě
Všechno – i slunce na svém místě
a já už zase ležím v trávě
Do nebe hledět, oddávat se snění
a v přítomném žít okamžiku
Tak blízko kořenům a přitom
nepátrat myslí po úniku
Nebo se vznášet nad krajinou
až k slunci vzlétnout v tomto čase
Nová křídla dostanou mé sny
a rozkvetou v své plné kráse
Přečteno 286x
Tipy 15
Poslední tipující: Jana M., Oťas, Skalsky Pavel, fab four, Kapka, Iwushak..., Aka Kiss, NikitaNikaT., Doradan, René Vulkán, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)