Roming
Anotace: pod ramenem z mědi drát
Pořvávají na pavlači,
co jim hrdla stačí,
že málo dávek dostávají,
jen se hloupě mračí.
Hodně dětí, žádný plat,
pod ramenem z mědi drát.
To je v naší zemi host,
ten peněz nemá nikdy dost.
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: Human Shadow, NikitaNikaT., labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)