Hořkosladká chuť
Anotace: ................
Hořkosladká chuť
tvého polibku
schází mi
ve válce
mezi zdmi
staré pevnosti
v časech vlků
jarního úsvitu
poslední naděje
Matka příroda
se dnes probouzí
k čertu táhne
Ledová královna
jezdci války
na dračích lodí
plují po mořích
Vikingové přijíždí
vzpomínka
ticho před bitvou
sen jedné noci
řev boje
tvojí vůni
cítím jí
jak každý den
když na tebe
čekal sem
pod hradbou
Ragnarok se blíží
bubny
ženy
medovina
bitva je začátek
cesty válečníka
po bitvě přicházím
líbám tě
ve tvém klíně usínám
stal jsem se mužem
Přečteno 401x
Tipy 33
Poslední tipující: Holis, fab four, LucQa, NikitaNikaT., Kristine Clary-Aldringen, Lilly Lightová, Lenullinka, Aťan, dream in emptiness, kikis, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)