To,co odešlo
Anotace: ...Údajně se nevrátí
Dávno již je tomu
co vyšplhal jsem na půdu
a s čápem tam klábosil
Dnes když se tam vrátím
z podlahy skřípající
sbírám po něm peří
Někdy nakouknu z okna
a v dálce vidím obrys
mlhavý a pomíjivý
víc a víc se ztrácející
Naděluje jiným...
krásu a cit v dupačkách
někde tam teď klábosí
s někým věřícím
...
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: mourner, strašidýlko-střapatý, Kapka, Loudilka, kikis, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)