Anotace: .
teda.. musím říct, že to na mně zanechalo zvláštní dojem.. v tom nejlepším slova smyslu, nevim, jestli jsem od tebe už něco četla, spíš ne, ale píšeš vážně dobře.. jen tak dál ;)
jo a mám špatný chrup, takže kvalita mého života..
21.02.2009 18:53:00 | Emily Winnacott
Strašně mi to připomíná texty, jakýma se pyšní Vypsaná Fixa. Je to perfektní, dávám ST.
21.02.2009 18:52:00 | Egretta