Sen plný magie
Anotace: Jednou se mi zdál takový sen. http://www.youtube.com/watch?v=pnl51qk2gPU hudební kulisa
Vůně fialky
sen minulosti
karta lásky
Amorem prostřelená
ve starém lese
ať náš bohové ochraňují
starý rok odchází
zima do našich
srdcí přichází
sníh pokryje
naše cesty
ať náš bohové ochraňují
elektrizující napětí
vzduchem se šíří
měsíční tanec
na jevišti života
touha se probouzí
mocní draci
mezi poklady usínají
touha po sexu
uprostřed moře
tančí dryády
nádherně nahé
panensky krásné
v žáru ohně
rudé nebe
bubny zní
temným hradem
ukrytím uprostřed lesů
jedna z nich
perleťové oči má
dneska se spát nepůjde
milovat se spolu budeme
od soumraku
do úsvitu.
Přečteno 501x
Tipy 31
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Holis, enigman, Jamesow, LucQa, dream in emptiness, malá Čarodějka, Markéta Hl., NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)