Touha
Anotace: Tohle jsem dala do kategorie ostatní, jelikož jde o básničku o pocitech a ty tady v nabídce jaksi nefigurují...
Touha je být,
touha je žít,
touha je jen o lásce snít...
Že existuje? Nevěřím...
Téhle pravdě se klidně zpronevěřím...
Potrestej mě, osude,
máš-li za co,
ale nevíra přec není hřích...
Nevíra je nevědomí,
mé hluboké podvědomí.
Nevíra je družkou mou,
nevíra mne vede tmou.
Chci z ní ven,
a tak mne chytni,
do srdce mi víru dýchni...
Touha ať je částí mou,
víry sestrou spřízněnou...
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: Koskenkorva, lama.sem, lucajda89, jammes
Komentáře (2)
Komentujících (2)