KŘÍŽ
Anotace: ...pouť odněkud,někam.
+++
Pokleknu na kříž
prosím si doprovod
ukončím modlitbu
pozvednu do dna číš
vedu je proklatě
poznávat životy
okolo táhnou se
klikaté zástupy
Před námi nikde nic
Jen samá rozcestí
několik vetřelců
scelovaná srdce
třpytivá nicota
pocity samoty
ušlapaná země
ztracená pro věky
líhniště nového
Klapky jsou na oči
Čekající hlouček
modlících se bohu
na nic se nezeptá
tak pořád jen čeká
jen nějak potají
my si to šlapem dál
nechceme zastavit
všude čpí jenom klam
Bez dechu jdeme dál
Spočinem později
až nebude nikdo
naši cestu kráčet
naliji kalíšek
až po okraj plný
potom vás pozdravím
na zdraví přátelé
jsem na vás moc hrdý
Rodino odcházím
Tam kroky nevedou
vy jděte dál a dál
rozsejte potomky
držte se pospolu
na mne už nehleďte
nemějte obavu
dost jsem se našlapal
šlápoty zanechám
Prapravnukům kříž
+++
Přečteno 438x
Tipy 55
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Oťas, Holis, Manon.H, jita.1965, kroužek, poustevník Jirka, ni.va, Kapka, labuť, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)