To je ale básnická melodie, co srdce rozvahou oplavuje, dává radu příteli, aby neopomenul toho, kdo ho jím učinil, a raději by se s ním radoval, než by srdce jeho si vzal. Moc krásná, na počátku mě zamlžila otazníky, ale čtu dál a dál a rozednělo se mysli mé. Jasné poslání, neobracej Slunce v prach.
28.02.2009 18:51:00 | losscar