Pocit
Pocit
Tohle už nezvládám,
do země se propadám.
Necítím nohy,
podlamují se mi kolena.
Slzy polykám...
Vidím rozmazaně.
Tohle je už na mě moc,
Bolí to....strašně...
Volám všem kámoškám,
halooo, to jsem já...
nepřišly ani k rohožkám,
zůstávám tu, sama.
Podléhám tomu...
Už nikdy nebudu stejná...
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, Paulín, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)