Víla
Anotace: http://thewitcher.cz/galerie.php?id=187&ido=431
Bludiček
jsou plné lesy
krásných dívek
co srdce ztratily
v mládí
pro čarodějku
lásku
povídal to pan farář
v kostele
který se dotýká nebe
dejte si na ně pozor
vyvarujte se hříchu
které pochází z lůna
samotného Satana
navždy Vás bůh opustí
pokud jí podlehnete
----------------------------
Rosa padá
v jarní mlze
na mojí tvář
sen o víle
dnes zdál se mi
les je tichý
ale cizí oči
mě sledují
i když je nevidím
jen cítím
démonická síla lásky
cit ale
není hřích
mlčím
jen sleduji
z mlhy
z nicoty
dívka ze snu
ke mně přichází
víla
perleťově nahá
se zelenýma očima
hlubinama pralesů
zářící
ohně drahokamů
nemluví
ale v hlavě
slyším
její něžný hlas
zapomeň na vše
miluj se
se mnou
mé lůno
naplň tvým semenem
starých bohů
příroda se probouzí
rovnodennost
slunce
z cesty
vrací se
magické postavení
měsíce
hvězdy
znamení dávají
dnes spolu budeme
nazí tancovat
kolem ohňů
za zvuků bubnů
milovat se
divoce
v divočině
ať zlí duchové
nás opustí
můj Bůh mě opustil
podlehl jsem.
svobodu srdce
čistou mysl
v lese
nalezl jsem
mezi bůžky lesa.
Přečteno 360x
Tipy 34
Poslední tipující: Holis, Issa, Lota, slečna Nefertiti, labuť, Lenullinka, enigman, Yenny, Paulín, Kristine Clary-Aldringen, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)