Psaní
Anotace: Když já píšu, tak co ty?
Píše-li člověk
Není to z nudy
Ale aby utek
Když neví kam a kudy
Když básník píše
Tak co jiní lidi
A to tím spíše
Že svět jinak vidí
Někdo jenom kouká
Jiný peče buchty
Další křížovky louská
Já se ptám a co Ty
Když tě smutek tíží
Když je Ti fakt bídně
Když zoufalstvý se blíží
Když jsi sama v domě...
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Paulín, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)