Optimista se zkušenostmi
Na co se umývat?
Na co o sebe dbát?
Na co milovat?
Na co mít rád?
Na co mít známosti?
Na co mít přátele?
Stejně mi radí blbostí.
Můžou jít do prdele.
Na co mít strach ze smrti?
Na co se jí tak bát?
Červí tlamy tělo rozdrtí.
Budou ho v klidu srát.
Na co počítat hvězdy?
Na co malovat souhvězdí?
Stejně jsou to trapný kresby.
Vědí to jen prokletí.
Přečteno 226x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)