Srab
Bezmoc jež svazovala sraba.
On sklonil hlavu a podrobil se davu.
Na to co dříve chtěl už pomalu zapomínal.
Druhým štěstí záviděl,
když na ně smutně se díval.
Však pomoct mohl si jen on sám.
Jak? - Oprášit staré cíle.
A sílu najít a vydat se proti svým starým zásadám.
Pak dobýt znovu krásné chvíle.
Zbavit se pout - vyletět do oblak.
Smát se a být volný jako pták.
A ze sraba rázem hrdina se stane.
Jestli pak srdce jeho po této výhře touhou splane?
Přečteno 303x
Tipy 9
Poslední tipující: Elisha, Házté, kikis, Lissa, carodejka, WAYWARD, greapy
Komentáře (1)
Komentujících (1)