sólo tance jsou taky možné, případně ty velké skupinové sestavy...jinak s radou souhlasím...du dělat tany tany "o)
23.02.2009 20:04:00 | kikis
...já bych si taky hned zatančila...kdyby aspoň na chvilku vylezlo sluníčko!:o)
23.02.2009 15:29:00 | střelkyně1
Líbí se mi ta básenka... mi když je ouvej, láska, můj miláček, mne vždy dokáže nejen potěšit... tož má pro mne překvapení, na které si musím ještě chvílu čekat... su jako proutek napnutá... :o)
22.02.2009 17:28:00 | NikitaNikaT.