Jo, Čajkovskij, to je král skladatelů, toliko jen taková nepodstatná předsuvka.
Škoda jen, že ta báseň se podle mého názoru po formální stránce příliš nevymyká jisté otřepanosti, způsobené rýmy typu kvítí-svítí nebo nebe-tebe. Ten jinak dobrý obsah je asi hoden trošku lepšího zpracování(nebo možná jen jiných čtenářů, kteří je ocení).
A jako zásuvku přeji hodně inspirace při další tvorbě.
22.02.2009 18:04:00 | CorrimsonTom