Městu Źatci
Anotace: Tam kde se člověk narodí.
Cítím vůni chmele
a na jazyku hořkost piva mám,
když ze všech měst,
do Žatce se vracívám
pak spěchám pozdravit náměstí,
podloubím se projít,
spěchám na Jich a do Podměstí,
jestli i letos labutě přiletěly
a unavená usedám,
Ohře mi svou píseň tiše pěje
Buď zdrávo město,to město chmele
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: greapy, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)