Poslové světla
Anotace: o klukovi z teologický...
Když jsem byl v Praze na koleji
chodíval jsem večer
kolem jednoho domu
Sám
aby si mě nikdo nespletl
s jedním opilcem
který mi byl strašně moc
podobnej
Sám
protože jsem nikoho neměl
a všechny krásný holky
byly dávno zadaný
Sám
protože jsem chtěl abys
věděla že jsem tu jenom
pro tebe
a shodou okolností tam
chodil ještě jeden
děsnej vůl
za tebou
Jak já jsem v duchu kurvoval když jsem
vás viděl spolu jak jsi
šťastná a oblékáš si šaty takový
aby ses mu co nejvíc líbila
To jsem nikdy nemoh' mít Já jsem jen předurčenej
odjakživa vidět Tě jak se pozdě večer
vysvlékáš
z těch šatů o kterých si skálopevně myslíš
že se mu budou líbit
Proklínal jsem celej svět protože kvůli
mně ses nikdy ani neusmála
Když jsem tam přestal chodit
nějak jsem se doslech' žes ho prý opustila
protože skončil na vozíku
Tenkrát mi ho bylo
STRAŠNĚ MOC LÍTO
Modlil jsem se za jeho zdraví
a aby to nebyla pravda
ŽE JSI TAK STRAŠNÁ SVINĚ
A konečně vím že ani víra
v nikom nemůže
vzkřísit
lásku
když není v člověku
přímo
Přečteno 265x
Tipy 22
Poslední tipující: Renatka, Maro Deives, Holis, Radek.oslov.Šafárik, teranosaur, labuť, enigman, sophia92, Lacosta1, hanele m., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)