Dokonalá zrůda
Anotace: Chodící zrůda, muž s ohavným obličejem...co má z života,když se ho všichni straní:-(
Střepy skla
zařezávající
se do mé tváře
ze mě udělaly Ohavu
Můj obličej
měl k dokonalosti
chirurgického
omylu opravdu
blízko
Místo nosu
rozparek
zkrvavené oči
rozřezaná pusa
na několika
místech
hluboké řezné rány
zkrášlující
mou vizáž
jsem dokonalá zrůda
odepsanec vlastní tváře
chodící ohavnost
děti brečí
myslí si,
že jsem bubák
strašidlo,
které si pro ně
přišlo,protože zlobily
děti, nebojte
ten pán není strašidlo
nejsem,to ne,
ale naháním strach,
když si někdy čistím zuby
sám se bojím podívat
do zrcadla,
které vlhne od mých slz
a je to dobře
aspoň se vidím jako
krvavá šmouha
rodiče se mě zřekli
ani v bordelu
už pro mě není místo
je mi těžko
těm, co mě vidí
zblízka taky
ale obvykle těžkost opadá
po prvním zvracení
mé jméno bylo smazáno
nikdo jej nevyslovuje
jedna nehoda ze mě udělala
Pana Ohavu
jsem jedinečný exemplář
těší mne, ale jestli
Vás,tak neoplýváte
upřímností ¨
Buďte rádi za svůj obličej
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Muscl, bastien, CorrimsonTom, bloumej očima
Komentáře (5)
Komentujících (3)