Pouze slova...
Anotace: ... další jedním tahem
Tahy prstů - rituál - skrytá moc
mysl jak natažená pistole
hluboko usazené prameny - třes
a v hlavě tlak
prázdo a harfa - šero - vše
opanuje prostor
pohybem ruky rozrazí se zeď
čas točí se
a jeho zakřivený disk
zatne se do krku
sevřu a přemáhám
žhnoucí ocel
vlastních slov
...
Přečteno 325x
Tipy 9
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Ctěný pán, bastien, hanele m., labuť, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)