Křehká zimní opera
hladím sníh po krku
čechrám vločkám vlasy
kterou z nadějí
dnes večer přát si
konečky prstů opatrně
dotýkám se chladu skla
perlí mi jemně na jazyku
možná síla zvyku
pluji mezi krami
ledového dechu
samoty
přesto hledím směrem
kde žiješ ty
brodím se otazníky
a chytám do dlaní
mlhu v ranním podání
zima jemně přejela
smyčcem po strunách
s tou písní studenou
nemám strach
dívám se na tebe
z cesty ve vesmíru
mlčím a ty mlčíš se mnou
mráz tiše praská pod nohama
opera vdechů
šumí mezi náma
...
Přečteno 382x
Tipy 42
Poslední tipující: Bíša, Jiparo, Dota Slunská, Psavec, certsest, Holis, Iva Borecká, Raduzk, spare, V.N.Losinský, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)