Přijď
Až se ti jednou zasteskne , Přijď
Až se ti slza v oku zaleskne,
ty příjdeš :Přijď
Z té noci přeteskné zbyde jen mlha,
pavoučí síť
a nový den se rozbřeskne,
Ty příjdeš.
Přijď!
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: Lady L, Kapka, Markéta Hl., a_tao
Komentáře (2)
Komentujících (2)