Věčnosti
Řád věcí
ztuhnul
při tanci
plouživém
Sled věcí
stanul v bodě
nehybném
---------------------------
//Hleď...
né až pak
teď...
čas je brak/
/Hleď..
na tu změť
dobových semínek
ve vlasech poletujících
v mysli nezasazených//
---------------------------
*Odkud line se vítr
odkud zvuky vanou
...už odnikud*
Ukryté rozluštění
v citlivém odpuštění
spočívá
Nakonec jsme tu
zůstali jen
sami dva..
Pro sebe samé...
ostatnímu slepí...
Pomiluju tě
kdy jen budeš chtít
má prchavá věčnosti
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, NikitaNikaT., bastien
Komentáře (5)
Komentujících (3)