Trvanlivá
po boku žalobce tlačím
na těžkou ručičku času,
mozek se mi rozlévá
za rohy a kraje bez jasu.
Prý vyletí ptáček,
po zmáčknutí spouště,
(/-v tu chvíli vše zamrzne
a ani nevzdychne-/)
a přeletí mi přes hlavu
do vodnaté pouště.
Mých představ.
Fotografie procitnula
v černobílé zjevení,
nesčetně šrámů, rohů ohlých
- bolestem se nelení.
Připijme na dětství,
po dlouhých sto letech,
co bylo by to za štěstí,
bez klusavého čekání.
//Inu zazvonil zvonec,
pohádky je konec
..A tys ne/vydržel..(?)//
Přečteno 259x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, NikitaNikaT., bastien, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)