(Ztěle)snění
Bestie stráží zostra spánek
Přitom oči nenechají jít
A peřina propocená z chcanek
Na tělo se tiskne jako popová hvězda
Hity nezpívá, z úst se line vánek
Zápach, co zamrzí, nepřekvapí
Jsou hlasy, co krátí chodbu v půli
Všichni poslouchají a nikdo neslyší
Že volají o pomoc, že duše špulí
Líbají se, a čas ztrácí čas
Umírá se pomalu pod velkou kopulí
Kdo spálil vztahy, navždy vyhrál svět
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: slečna Nefertiti
Komentáře (1)
Komentujících (1)