To, co neumím
Já cítím slabost, úzkost, strach,
srdce mi bije na poplach,
pot po tvářích mi stéká,
když jsem ta,
co jen čeká.
Já snažila se, vážně chtěla
nechat vše jen plynout, plout
a pýchou se pak dmout,
kam zanesl mě proud.
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, TAORA3, enigman
Komentáře (0)