Křížovkářská...
Anotace: pro všechny co rádi luští...
stojím na osmisměrce
pod horou křížů
a prohlížím si
obrazec s legendou…
pod klenbou
/mřížkovanou/
vybírám jednu z cest
/asi tu křížovou/
a s údělem v hrsti
nechám se vést intuicí
/kruhovou/….
kluk v klobouku z úsměvů
plný rébusů
oblečen
do kvádra komika
v klopě křížovou kytku
/z gotiky/
vonící touhou
přiblížit se nebi
galantními nohavicemi
s časem a vírou po kapsách...
na hřebeni
mě napadlo
jestli má koule
nahoře a dole…
řešení je nabíledni
totiž
prakticky žádné….
takže metody
pokusů a omylů
jsou vlastně správné...
pane jo
laterna magika
prolínání linií
a
soustředění pevností
umocněné
křížovou palbou…
už to mám…
Život je
jako křížovka
s tajenkou
a je na každém
aby si po svém
vyplnil tu svou….
Přečteno 909x
Tipy 35
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Holis, zvířenka, Manon.H, lucajda89, střelkyně1, WAYWARD, spare, voedor, NikitaNikaT., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)