O tobě bojíš se?
Anotace: :0)...Tobě tvůj Karel.
Na lehký holky on není.
Jen jedna křižuje jeho snění.
Chytrý a hodný ty se mu líbí.
Vždy dodrží to co mi slíbí.
Dneska píšu podle Tebe.
Až tě ztoho jistě zebe.
Co na tebe ještě povím?
V paměti teď marně lovím.
Cože bude v dalším řádku?
Nic to je báseň na památku.
Přečteno 268x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., Lenullinka, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)