Anotace: Období plesů živí fantazii na lístku ukradeném barmanovi:)
a ona čekala
zády k tanečnímu sálu
na těle sazemi posázeném
šaty šité z prachu
a neztratila střevíc
když sbíhala po schodech z plechu
jen vyvrtla si v hrudním koši
závaží stulené v nachu
a zaprášený zaprášený bál
její kroky – lapače strachu
pohřešované ve spáncích discotepu
víc a víc pak už jen trochu
zadupávala do dýní
první druhou třetí dobu