Můj pocit
Anotace: ale možná to byl vážně jenom pocit...
viděl jsem jak...
bezmocně hledí starý strom
stojí pod skálou unavenou
nechutně slepý je horský lid
dvojí bradu už k nebi nezvednou
- ale možná to byl jenom pocit
že hvězdy půjdou spát
že srdce bude vést
že sebe budu znát
a tebe víc
slyšel jsem jak...
bezedně hučí smutná řeka
svojí hladinu plnou odpadků
záhadně křičící říční lid
loví nad námi vodu do plastů
- ale možná to byl jenom pocit
že hvězdy budou lhát
že srdce bude kvést
že nebe budu znát
a s tebou poznám sebe
ale co chci ti říct...
cítil jsem jak...
bezcenně voní čerstvá kytice
dárek od špatného svědomí
příjemně svědí mě dobrý čin
málem však ruku tvou položím
- ale možná to byl jenom pocit
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Mbonita, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)