důležitě obyčejná věc....

důležitě obyčejná věc....

Anotace: .....zapoměl jsem co pro mně je.....

Usmívá se, vábí svým pohodlím.
Ten kdo má ji ve své moci,
je i v právu.
Od bolavého těla může vždy pomoci,
obyčejná věc. V pohodlí dáš si kávu.
Dřevěná, stará, nová, zahnutá,
stářím už různě pohnutá.
Stále však věrně mi slouží,
můj příchod domů, stále po něm touží.
Když otěvřu dveře, dívá se na mne. Hle!
To je obyčejná věc, má milovaná židle.
Autor Martin Flídr, 23.02.2009
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí