Báseň o kopulujích slovech
Rozervané "CHCI TĚ" zahnízdilo v odpadlišti dějin
a pět minut štěstí se rozprášilo do všech světových stran
"STÁLE" už vystálo důlek a cvrnkat do něj kuličky
začli už i naši vnuci - panta rhei ?
"JEDNOU" se nejednou změnilo na "NIKDY" a jednou se
třeba dozvíme všechny pravdy světa /a nebo taky ne/
"VŽDYCKY" si ustlalo pod jednou peřinou s "NAPOSLEDY"
a po devíti měsících se z velké lásky narodila nová realita
Miminko ze slov - beze jména
Dítě bez dokladů a bez totožnosti - dítě "CHVÍLE"
Mlčení sílí a vítězí
v boji proti armádě slov
...
TICHO
...
"NAVŽDY" budiž vytesáno do náhrobků v našich srdcích
Přečteno 386x
Tipy 15
Poslední tipující: Divoženka1, Tacca, HarryHH, kikis, janewe, Bean, jedam, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)