Smutná tvář mého druhého já
chci se smát
nejde mi to
pláču
nemám už ani důvod
chci se radovat
že bych to už zapoměla?
jak to vlastně vypadá?
ubližuje mi někdo?
ne...
tak proč tohle všechno???
proč píšu tak smutně?
Že by se mi to zalíbylo??
Divné to zalíbení...
Přečteno 286x
Tipy 7
Poslední tipující: sinoraLee, kikis, démon zatracení, Lenullinka, Petbab, Lilly Lightová
Komentáře (2)
Komentujících (2)