Únik..
Čaká Ťa na konci sveta
sám krutý mráz nevydrží
v zimnici duše sa zmieta
nad ´ničím´ bezcieľne krúži
unikol logike času
samotný z ľudského rodu
mali ho vždy za klon z Marsu
či náhod za náhodu
čítaj a mysli si svoje
je ľudské zabúdať časom
´nezmyslom´ nevieš, že kto je?
ten Marťan z Venuše - ja som
Přečteno 339x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Lota, spare, Mbonita, Simísek, sophia92, LucQa, NikitaNikaT., Kapka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)