Po přečtení ...
Anotace: Všem moc a moc lásky, která je krásná, vytrácí se nějak v našem světě, proto je vzácná ...
Po přečtení vzkazů,
cítím v sobě zradu,
neměla bych brečet.
Ale tato má říše,
v které nitro píše
a musí v prachu klečet...
Všech slov tady si vážím
a ač se v krvi plazím,
stále dále bojuji.
Ač moře slz mě zalévá,
bolest tělo i duši prolévá,
já s vámi se zase raduji...
...alespoň chvíli a třeba krátce,
každý váš úsměv "chutná" sladce...
...a proto děkuji...
Přečteno 290x
Tipy 22
Poslední tipující: malá slečna, strašidýlko-střapatý, Holis, shakespeares, Charibeja, Paulín, labuť, V.N.Losinský, Mbonita, floreciente, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)