Anotace: Taky vás zlobí bolest hlavy, mě někdy pěkně dává zabrat a ti kdo nepoznali nevěří, jak je pak docela obtížné cokoli...
Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.
jo jo migréna je mrcha
23.02.2009 19:46:00 | bastien
Jj, občas ano. Každá bolest je nepříjemná.
23.02.2009 19:10:00 | NikitaNikaT.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?