-Svoboda pokořena-
Slušivě učesané vrby
postávají u řeky
čekají jen...
na předem dané záplavy
Vlasatý zoufalec
sedící s puškou v klíně
skládá hudbu...
z výstřelů a nářeků
Děti krmeny
režimem z prázdných talířů
vrženy ze skály...
supům věčně nenažraným
Spánek utopijců
probuzen je páteřemi
praskajícími pod botami
potomků Jidášových
Noviny nám vyhlašují
reformy ve sférách žaludečních
-Svoboda je pokořena!-
a jede se dál.....
Uplaceni smrtí
bez hrobu pohozeni
znovuzrození...
chodí je oplakávat
Přečteno 286x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., Vlk v rouše, PoeziGirl, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, bastien
Komentáře (3)
Komentujících (3)